Eindtijd optimisme…

We zien momenteel de ineenstorting van het systeem. Zoals Leonard Cohen het bezong, the system is shot.

Moeten we deze ineenstorting van de civilisatie vrezen?

Ik denk van niet. Je kunt het wel civilisatie noemen maar we leven in een samenleving waarin we allemaal gevangen zitten in een web van leugens die bewust door de aristotelische fractie van het Vaticaan de afgelopen 500 jaar de wereld zijn ingebracht. Het was Thomas van Aquino die de metafysica van Aristoteles de kerk binnenloodste. Thomisme noemden ze dat.

CGI=NEP=BEDROG

Aan dit Thomisme hebben we de fictie omtrent atomen, virussen, evolutie en de globe te danken. Het ineenstorten van het systeem houdt volgens mij in dat we eindelijk na 500 jaar kunnen ontsnappen aan deze slavernij via leugens en kunnen gaan leven in waarheid zonder fictieve atoombommen, satellieten, planeten, virussen en de globe. Leven zonder ANGST!

Een gesprek dat Paus Urbanus VIII voerde met Galileo Galilei die Copernicus’ ideeën introduceerde maakt veel duidelijk .

“Heeft Jezus Christus, zei Paus Urbanus VIII tegen zijn vriend Galilei, ons niet geopenbaard dat God abba, oftewel ‘vader’, ‘papa’ is? Abba is ook de naam waarmee de kleinste kinderen in de tijd van Jezus hun vader noemden. Daarmee zegt Jezus dat de menselijke geest, al waardeert hij zeer de cognitieve vaardigheden ervan, de waarheid der dingen niet beter kan begrijpen dan een kleuter. Het verstandigste wat we kunnen doen, waarde Galilei, is dus genoegen nemen met FICTIEVE wetenschappelijke kennis voor alleen praktisch gebruik. Voor de rest moeten we vol vertrouwen afgaan op de Vader, als een kind op prille leeftijd.”

Sweet Child O’ mine

Bronnen; Wikipedia, Monaldi & Sorti ‘Mysterium’.

44 reacties op “Eindtijd optimisme…

      1. Aan de reacties te zien, hoef je dat niet te vragen. Ga zo door. Het gaat niet op kwantiteit maar om kwaliteit toch?

  1. Kunst van de mens is om het wetenschappelijke FICTIEVE tot een waarlijke realiteit te scheppen.
    Naar ZIJN evenbeeld zijn WIJ gemaakt. Act like that.

  2. Toch een stukje dichter bij elkaars gedachtengoed gekomen, heb ik zo het gevoel! En dit stukje spreekt mij ook aan 😉

  3. Ha Don,

    Door mijn (en door ons besproken en door mij inmiddels afgewogen) ongenoegen, heb ik jouw website een kleine tijd niet gezien.
    Hierdoor heb ik dit artikel gemist.

    Ik vind deze geweldig!!
    En ik kan niet anders zeggen dat je spot on bent!
    Ik sta er ook helemaal zo in voor wat betreft de leugens als atoombommen, satelieten, virussen (voor zowel mens als dier), planeten, globe en ga zo maar door!

    Wat Paus Urbanus VIII tegen zijn vriend Galilei zei, was mij onbekend.
    Bedankt voor opduikelen en delen van deze info!
    Het past precies in wat ik denk en voel 😉

    1. Soms vingen ze een glimp van het licht, werd hun hart stil.

      Past bij de uitspraak van Urbanus VIII

      Ik heb dit artikel door jouw reactie tijdelijk bovenaan vast gezet op dit blog. Dank nogmaals.

  4. Beste Don prima geschreven…., maar door voortschreidend inzicht ingegeven zou het zo kunnen zijn dat die 500 jaar slechts vast kan zitten aan de geschiedschrijving van de overwinnaars. De mainstream narrative doet het zo lijken alsof dat de geschiedenis zou kunnen zijn. Er zijn andere aanwijzingen….
    Volgens David Weiss zijn onderzoek (DITRH) is dat ook slechts ‘gesponnen wol’. De geschiedenis zoals wij die hebben ontvangen is schijnbaar of kan schijnbaar ook veelal een verzonnen versie wezen.

    In 2020 heeft David nl. Ruth geinterviewd een dame van 102 ivm met de worldfares en zij vertrelde dat men in 1920 in Amerika nog onderwees dat de aarde plat zou zijn, even later moest ze dat bijstellen naar het bolletje. Men veranderde het model plots…ook zijn er aanwijzingen dat men in andere delen in europa in de jaren 30 nog de platte aarde onderwees. Er werden zelf leraren vervolgd en opgesloten als men probeerde het bolltjes te onderwijzen in de start ervan daarvan zijn nog krantenknipsels te vinden.

    Dus die 500 jaar dat is mogelijk ook bij nader inzien wat ‘koffiedik kijken’ . Geschiedenis is niet zoals men wil doen geloven. Mogelijk getuigt de Tartaria wereld van een grote moddervloed eind 1700 begin 1800 of net wat eerder. Aan sommige gebouwen is het nog te zien doordat er resten van etages half onder het oppervlak verder doorlopen en als een helft maar aanwezig (beetje vreemd ook..)boven het straatniveau te zien zijn. In Nederland zijn er ook plekken waarbij dat zichtbaar is.

        1. Op dat kanaal staan nog een aantal video’s met de titels modderstroom en geschiedenis =ether energie modderstroom

  5. Bij deze de video van het interview met die oude dame Ruth welke wederom op bitchute op de noemer van hatespeech ontoegankelijk is gemaakt. Zeer opmerkelijk… dit omdat er ieder woord van die aantijging gelogen is dat er hatespeech in aanwezig zou kunnen zijn… This video is unavailable at your location due to the following restrictions on the parent channel: Contains Incitement to Hatred…. https://www.bitchute.com/video/ypOODl2vPzpD/
    Onzinnig dus !!!
    Hier is het bewijs er voor:
    [May 5, 2021] Interview with one of the WORLDS OLDEST women [A Good Samaritan]
    https://www.brighteon.com/54f7a81f-519b-4f03-8199-9e60e883dfe3

  6. Hoi Don ik had een aanvullende link geplaatst met daarin meerdere linken aanwezig deze is mogelijk in de spambak terecht gekomen. …

  7. Mooie dame, een elder! iets ouder geworden dan gedacht

    1930…geen Platte Aarde meer en cannabis ook verboden natuurlijk medicijn!!! Het lijkt wel een complot 😉

    Land beyond the land… 🌟
    Er is zóveel meer

    https://youtu.be/1vxfRvDZmUQ

    Maak er een mooie maandag van 🌝

  8. Dank Margie jij ook een fijne avond verder! 🙂 Ja rond de jaren dertig hebben ze het waarschijnlijk langzaam laten verdraaien en toen plots weer een oorlog, dan raken mensen helemaal gedesorienteerd dat is een zeer stevige shockdoctrine en de wereld is dan volledig van richting verandert. Daarna in de jaren 50 nog even een t.v. introduceren voor verdere mindcontrole en dan later door een charismatisch Amerikaans figuur de maanlanding aan laten kondigen voor de versteviging van het plaatje wat men op t.v en in de cinema’s bij het polygoon journaal sublimatisch ingegoten krijgt… Volledigheid verder afgerond via programmering op de scholen (kneed ze voor het zevende levenjaar….) en klaar is het recept…..

  9. Beste Margie heb de link van 07/06/2021 om 13:28 waarin de dogon tribe naar voren komt en waar de as above so below vergelijking in wat andere bewoording wat uitgelicht is geworden ivm met zogeheten kraters e.d even wat tot me genomen en dat op zich lijkt een plausibel verhaal te kunnen zijn in theorie , leuk bedacht dus …:-) ware het niet dat we zeer mogelijk in een gesloten systeem leven….
    Onze Aardvlakte bevindt zich binnen een gesloten atmosfeer getuige de mogelijkheid de lucht die we dagelijks inademen en ook nodig hebben om te kunnen leven. Een drukgebied heeft namelijk een container een omhulsel nodig anders heft het zichzelf op in het luchtledige.. en dat luchtledige is volgens de mainstream narrative de zogeheten ruimte…..
    Daar waar nog nooit niemand geweest is behalve ons voorstellingsvermogen mede dank zij walt disney en hollywood en andere nasa gelieerde propaganda kanalen….films, instituten e.d.
    Bij deze bied ik jou deze crash course aan… 😉 Geloof niets onderzoek het zelf…..
    En ook jij zult het soort video’s eerder aangedragen aangaande planeten en kraters in desbetreffende reactie gaan herkennen als een leuk entertainment-gehalte maar wat te ver verwijderd van enige realiteit…
    (maar wie weet is dit gewoon het zoveelste spelletje….verander je naam en play the game…. 🙂 )

    Do you want the red pill or the blue pill? The choice is yours. If you want to know the truth about our flat world, watch these videos in order and there will be no turning back.
    FE Crash course
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLEzivhxtxgbtrtyKphTY5_5vifQ8-Ynes

  10. Dank Treowd…een paar heb ik al eens gezien.
    Ook heb ik diverse zeeën gezeild, het is me duidelijk hoor 😉
    De ‘captain’ wilde nog een vlag zetten op de spratley islands…toen heb ik de koers gewijzigd💫

    In 2011 werd me een boek over Walt toegeworpen…als ook over aids, was weer een ontdekkings jaar van zaken die ik eigenlijk al diep van binnen wist. Synchroniciteit komt niet zomaar uit de lucht vallen.

    En…nu versgemaakte geitenkaasjes ophalen bij de boerin in het dorpje in de vallei.

    Nog een mooie voortzetting van de avond Treowd,

    Margie 💃

  11. @Don
    Ben na die video gaan slapen. Lees je reactie nu pas.

    Hoop niet dat je ’s nachts zo’n lange video bent gaan kijken. Maar het is wel een interessante inkijk.

  12. CDC just admitted natural immunity better again. Truth comes out while they lie.

    Message from a friend in latin-america, nice to share a part of it…

    Just met some kids from SoCal and Seattle and they told Me its at least 50% now dont believe all this PC woke nonsense. That was cool.
    ~~~~~~~~•~~~~~~~~

    Zodra men de keizer zonder kleren kan zien, doorziet men de naakte waarheid van eeuwenlange wetenschappelijke misleiding

    Mocronic ~ stupid fools

    💃

Geef een reactie