Ab Osterhaus en het Marburg Virus…

Het marburgvirus is de veroorzaker van een ernstige en vaak dodelijke ziekte, die gepaard gaat met hevige bloedingen uit alle lichaamsopeningen. (bron)

Nu is het zo dat we op een platte wereld leven waar alles is omgedraaid. Ook oorzaak en gevolg.

Een belangrijk kenmerk welke de vaccin mafia zal misbruiken is dat het Marburgvirus sterk lijkt op het ebolavirus, maar er treedt geen kruisimmuniteit op: de twee virussen activeren twee verschillende antilichamen. Kassa voor de Pharma Mafia.

Alcoholist Ab Osterhaus’ bellen gingen allemaal luiden toe hij besefte hoeveel geld hij hiermee kon verdienen bovenop de miljoenen die hij al verdiende met de Varkensgriep en Corona. Hij gaat er dus weer , vol passie voor geld en alcohol, mee aan de slag. Zie hier.

Mijn verwachting is dat de gevolgen van de Corona vaccinatie zullen lijken op het Marburg Virus. Ze hebben weer eens oorzaak en gevolg omgedraaid zoals het echte satanisten betaamt. Hetzelfde deed die andere duivelse incarnatie Anthony Fauci met AIDS. Hij vermoorde miljoenen ongewenste homo’s inclusief nog wat collaterale schade in Afrika met dodelijke meduzijnen. Het doel heiligt de middelen is het idee van deze jezuïeten.

Een andere verwachting die ik heb is dat Ab Osterhaus snel komt te overlijden (Dead and Lovely). Het wetenschappelijke kaartenhuis van leugens dondert als een razende in elkaar.

3 reacties op “Ab Osterhaus en het Marburg Virus…

  1. Kan niet snel genoeg gaan…de nieuwe onthulling van ab, overtreffende trap voor dracula

    Net als vuur de Wereld rond platgezegd.

    De bat-race…de rat race

    Virussen bestaan niet in de natuur witjas
    Vleermuizen eten insecten, zijn DOL op malaria- en denguemuggen. Daar waar vleermuizen hangen op hun kop in gotten en huizen overdag, komen zij tegen de avond tot leven.
    Ze zijn zeer gedreven, al vliegend vreten ze de kleine muggen om de mens in de omgeving te sparen.
    Alles is ergens GOeD voor in de natuur. Het is de Bron, zuiver en puur.

    Naast me ligt het boek about life and dead it’s a Tibetan book

    ACH, laat die schapendokter verzuipen in zijn eigen bedrog.

    Tom Waits luisteren erna stukje lezen

    Bedankt DQ 💃

Geef een reactie