DE ANGST VOOR EEN NIET BESTAANDE ATOOMBOM.

FAKE

Angst is al sinds mensenheugenis het ideale instrument om mensen te sturen en te besturen. We kennen het onder meer van de kerk (hemel en hel) en sinds 9/11. Onder het mom van terrorisme bestrijding worden er zonder veel vragen gigantische bedragen uitgegeven aan anti terreur maatregelen en bewapening. De oorlogen in Irak en Afghanistan waren een direkt gevolg en andere oorlogen indirekt. Veel vrijheden zijn door burgers in het westen opgegeven in ruil voor een vals gevoel van veiligheid. Mensenrechten worden geschonden bij de verhoor van moslim verdachten in guantamo bay. Alles kan en alles mag omdat er 19 plofmoslims zogenaamd met vliegtuigen een aantal gebouwen in zijn gevlogen en er zo een oneindige want niet te winnen oorlog is ontketend. Een natte droom voor elke wapenfabrikant en bankier. Grenzen vervagen want veiligheid gaat ineens voor alles.

911

De bronafbeelding bekijken
19 plofmoslims

Deze nep war on terror kwam precies op tijd. Zo’n 10 jaar na het einde van de koude oorlog. Een koude oorlog waar ook de kaart van angst gespeeld werd. Als kind van de koude oorlog, weet ik nog, waren we allemaal bang voor de atoombom.  Liedjes werden er over geschreven en films uitgezonden op de tele-leugenbuis. Alles om maar één doel te bereiken…de mensen bang maken en houden voor DE BOM en oneindige budgetten vrij te spelen om onze veiligheid zogenaamd te waarborgen.

Allemaal kenden we de beelden van Hiroshima en Nagasaki. Dat moet een verschrikking zijn geweest als we de FOTO’S moeten geloven. Foto’s van de ontploffing zelf waren er uiteraard niet maar ja de overheid vertrouwden we allemaal. We waren inmiddels technisch zover dat we mensen op de maan konden laten landen dus we konden ons een voorstelling maken bij de ontwikkeling van de nucleaire bom technologie. Ze werden steeds kleiner en steeds sterker. Ze konden op een kruisraket geplaatst worden en ook in Nederland kregen we er een paar gestald. De protesten heb ik ook nog meegemaakt. Deze  angst welke bij ons via de leugen media op regelmatige wijze werd geïmplanteerd hield stand tot vandaag de dag.

Nu worden we weer bang gemaakt voor Iran. Iran zou inmiddels bijna zover zijn dat ze ook een atoombom kunnen maken. Israhel wil niet wachten en wil Iran aanvallen. Het liefst met schoothondje USA aan het front.  Een derde wereldoorlog dreigt. Weer een oorlogsdreiging waarbij nucleaire raketten de angst tot ongekende hoogte aanjagen. De media doen weer volop mee.

Maar stel je nou eens voor dat al die angst onnodig was en uitsluitend de machthebbers heeft gediend. Dat 9/11 een inside job was, er nooit mensen op de maan hebben gestaan, dat Pearl Harbour een false flag operatie was. Stel je nou eens voor dat Hiroshima en Nagasaki helemaal niet gebombardeerd zijn met atoombommen maar met napalm bommen.

De bronafbeelding bekijken
Tokyo met napalm bommen
De bronafbeelding bekijken
Hirosjima met zogenaamde atoombom.

De foto’s zouden ineens te begrijpen zijn. Ineens zou duidelijk worden waarom bepaalde stenen gebouwen zijn blijven staan. Stel je nu eens voor dat het tot op de dag van vandaag onmogelijk is mobiele nucleaire bommen te produceren. Dat die hele dreiging met atoomwapens één grote hoax was en is. Wat zou het leven een stuk makkelijker zijn zonder deze angst. We zouden veel veiligheidsmaatregelen terug kunnen draaien. We zouden weer vrijer kunnen leven.

Laat het nu zo zijn dat niet alle mensen alles maar voor zoete koek slikken. Zo zijn er gelukkig mensen die niet alles geloven zoals ons voorgehouden wordt. Er wordt zelfs 1.000.000 dollar aangeboden aan diegene die kan bewijzen dat een bom zoals in Hiroshima of Nagasaki gebruikt, echt gemaakt kan worden. Ik stel voor het eens te proberen.

Kortom die hele dreiging dat Iran binnenkort nucleaire raketten kan produceren is een grote HOAX welke gebruikt wordt door de VS en Israhel om toch maar een oorlog te creëren in het midden-Oosten met hele andere doelstellingen dan ons de hele tijd worden wijsgemaakt.  Dat we het zover hebben laten komen met liegende overheden en een liegende kerk begrijp ik niet.

Het bewijs dat de atoombom op Hiroshima fake was zie je in onderstaande filmpje met een getuigenis van een Jezuïet ter plaatse. Onthoud hierbij dat de bom op hoogte is afgegaan zoals ze zelf zeggen. Het kan dus niet anders dan dat de heuvel geen bescherming bood voor de jezuïeten!!!

Verdere info en 1 miljoen dollar eventueel; http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

Het filmpje met getuigenis van de jezuïeten in Hiroshima;

P.s. Dit was een stukje wat ik schreef op 9 jan. 2013 op mijn oude blog.

20 reacties op “DE ANGST VOOR EEN NIET BESTAANDE ATOOMBOM.

  1. Prima artikel @Don!
    Er zijn zoveel leugens om ons heen, dit omdat we (de mensheid) te goedgelovig zijn. En eigenlijk zijn de meeste mensen niet wantrouwend en meesten, zoniet zeer velen willen graag geloven dat men het goed voor met ons heeft. Dat is waar men stevig misbruik van heeft gemaakt…
    Tijd om dat te keren! Eerst onomstotelijke bewijzen leveren en dan pas na zorgvuldige overwegingen
    en kritisch onderzoek, kan het een waarheid, feit vormen…dat wat natuurlijk aan alle kanten openbaring kent en vrijelijk onderzocht kan en mag worden….

    1. Dank je wel Treowd. Is lang geleden maar dit was zo ongeveer het eerste wat ik schreef omdat ik toch per ongeluk een blog had aangemaakt om bij de luitjes van Swapichou te kunnen reageren. Swapichou kregen we toch maar mooi in een eeuwige winterslaap. Of zouden ze een griepprik genomen hebben?

  2. Gevlucht Don, volgens het oude spreekwoord dat de pen machtiger is…..is het zelfs krachtiger aanwezig op het www daar is het woord zelfs veel machtiger als het zwaard… (waarheid manifest) 🙂

    test! poging om een videotje te embedden….

  3. @Don als je de code kopieert en zelf in de je blog editer plaatst dat zou dat kunnen lukken….
    laatste poging (verneem wel of je er tijd voor hebt of kunt nemen, danwel interesse hebt …

  4. Dit was 2013. Nu weer actueel. Het draait allemaal om geloof, geloof in een corrupte wetenschap. Corona heeft aangetoond dat de meeste mensen dom zijn, net slim genoeg om zelfstandig te kunnen poepen. Die domme mensen denken echt dat atoombommen bestaan en atoomsplitsing echt is. WAANZIN!!!

    Het zijn interessante tijden voor een gek.

  5. Tokyo met napalm bommen… ik denk dat het een maquette is. Foto’s van andere steden tonen PRECIES hetzelfde plaatje.

    ALLES is leugen en propaganda

  6. Dank Don ga aan de slag met vertalen om te delen.
    De waarheid vermenigvuldigt zichzelf daar is geen splitting voor nodig.

    💃

  7. Goed artikel, dit idee al vaker gehoord. Toch even wat dingen:

    Het filmpje lijkt de audio niet synchroon met de video (of misschien zelfs andere audio?), als de audio/video niet in sync is zou ik daar wat aan kunnen doen.

    Wat gebeurt er dan in kerncentrales? Iemand een idee?

    1. Dank voor je reactie D777. Vanaf nu kun je zonder moderatie reageren. Goeie vraag over wat er dan gebeurt in de “kerncentrales”. Ik heb verhalen gelezen dat ze dienen voor opslag van energie. Vraag en aanbod lopen nogal uit elkaar gedurende een dag.

Geef een reactie