Moord in tijden van Corona.

Moord is strafbaar gesteld in artikel 289 Wetboek van Strafrecht:

“Hij die opzettelijk en met voorbedachten rade een ander van het leven berooft, wordt, als schuldig aan moord, gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.”

Moord is dus het opzettelijk en met voorbedachten rade beroven van het leven van een ander. Voorbedachte raad wijst op een moment van kalm overleg, van bedaard nadenken voorafgaand aan de uitvoering. Indien iemand daadwerkelijk een plan heeft om een ander van het leven te beroven en dit vervolgens ook doet kan gesproken worden van moord. Als iemand daarentegen een ander in een opwelling doodt, zal geen sprake zijn van moord. Moord is dus doodslag met voorbedachten rade.

Onze politici en de koning zullen straks zeggen “Wir haben Es nicht gewußt” en ze zullen zich verschuilen achter het feit dat ze verkeerde informatie hebben gekregen via het RIVM en dat daarom er geen sprake kan zijn van opzet.

Dan komt echter de voorwaardelijke opzet om de hoek kijken. Had men kunnen en moeten weten dat de cijfers en overige informatie niet conform de waarheid waren? Had men kunnen en moeten weten dat de maatregelen buiten proportioneel waren? Ja dus!!!

75% van de Nederlanders die nog kunnen nadenken weet inmiddels dat Corona/COVID19 een HOAX was. Dan mag je verwachten dat onze hoogopgeleide volksvertegenwoordigers dat ook hadden kunnen en moeten weten. Ze hadden kunnen voorzien dat vele mensen zouden sterven door de buiten proportionele maatregelen. Gewone mensen die niet meer behandeld konden worden tegen kanker. Gewone mensen die failliet gegaan zijn en geen andere uitweg meer zien dan uit het leven te stappen. Ouderen die opgesloten werden in de tehuizen om vervolgens vergeten te worden door de tot cipiers omgevormde onmisbare zorgmedewerkers waardoor sommige ouderen in alle eenzaamheid kwamen te overlijden (persoonlijke ervaring).

Kortom onze bestuurders en volksvertegenwoordigers hebben zich ALLEMAAL schuldig gemaakt aan MOORD. Van de 150 kamerleden heb ik niemand horen protesteren. Allemaal schuldig dus.

“Wir haben es nicht gewußt” is geen excuus. HIER IS OPZET IN HET SPEL!!!

Hoe dat met genocide zit weet ik niet maar wat mij betreft is er maar 1 oplossing voor dit VERRAAD van de hoogste orde..

download (11)
Au…

It’s only business.

15 reacties op “Moord in tijden van Corona.

  1. Dat was/is een sterk artikel Don.
    Dank je wel! Het staat hier nu als een Huis.

    Wat deed ze op bilderberg 2016 met the Godfather Henry Kissinger…daarna ging het rap met haar toegezegde functies.

    Jan Rap en zijn maat…

    Op 15 januari 2021 heeft minister-president Rutte aan de Koning het ontslag aangeboden van alle ministers en staatssecretarissen.

    What a spell… what a show.

  2. Hoogopgeleiden zijn echt niet slimmer dan niet of laagopgeleiden hoor. Ik denk eigenlijk dat opleiding juist averechts werk. Aangeleerdheid zit mijns inziens het soepele nadenken in de weg. Pas als je weet dat je eigenlijk niets weet en dus alles kunt loslaten, dan kun je vrij en creatief met je brein omgaan. Denk ik. Maar ja, wie ben ik. Ook maar een boertien uut ’t ‘Oogevene…

  3. Ja inderdaad sterk artikel @Don, met onweerlegbare argumenten. Haarscherp!
    Nee ligt niet helemaal alleen aan de provincie, ook aan de inhoudelijke argumenten :-)))

Geef een reactie