22 reacties op “Enjoy as long as you can…

  1. Hoi Don, wilde even doorgeven dat ik uitgesloten ben van het nog kunnen reageren op bovendien.com , via de captcha de eindstap lukt niet meer na de verificatie van de captcha, dus het plaatsen van de reactie zelf. Verder heb ik geprobeerd om contact op te nemen met de stiebeheerder via mail maar krijg geen enkele reactie meer op mijn mails. Mogelijk ben ik zelfs via mijn ISP buitengesloten dit omdat ik via tor ook geen reactie heb kunne plaatsen, ook niet via een ander e-mail adres. Opmerkelijk dit omdat ik mij op geen enkele manier heb misdragen oid.
    Maar heb al eerder ook al geen enkele reactie meer van Nexus meer gehad , dat terwijl ik een aantal maal gevraagd heb of ik nog wel gewenst zou wezen op bovendien, dit omdat het verder helemaal stil is geworden rondom de reacties op bovendien.
    Mvg Treowd

  2. Dank, Margie ๐Ÿ™‚
    Vliegen we (de mensheid…) op een bol, bal door de ruimte? En als dat zo zij zijn waarom voelen wij hier dan niets van, komt dat mogelijk omdat de Aarde totaal niet in beweging is…? (prima reactie op wanttoknow beste Don , het enige wat ons rest is te blijven rammelen aan de poorten… ๐Ÿ™‚ )

    Are We Spinning ?
    https://www.youtube.com/watch?v=o-UgwVYrg7w

  3. Inderdaad Don, dat gedonder maar ook vooral omdat als de aanstuurders ‘God’ uit onze harten en de wereld trachten weg te halen (God = De Mystieke Intelligentie in de mensheid, de Natuur en de creatie, de handtekening zichtbaar in het ontwerp van de Aardvlakte) men de mensheid wegstuurt van de / hun oorspronkelijke potentie en kracht de men heeft en in zich draagt.

    Dit alles doet men om te kunnen blijven heersen, omdat de mensheid te krachtig wordt als men doorziiet dat er altijd een direkte connectie met de Creatie en de Bron ervan in het hart = dus buiten het automatische autodenken – dus in de stilte; aanwezig is.

    Buiten het automatische denken, dus als je de observeerder bent van alles – is er een serene stille kracht in iedereen aanwezig – een kracht die vredig aanvoelt. Daar kun je direkt naartoe keren,naar dat stille vredige – dit doe je – door je b.v in te beelden dat je tegen iemand zegt ‘ siil eens , ik hoor wat ” en beiden luisteren aandachtig of er eregens wat te horen is.

    Zo eenvoudig ben jij plots samen met die andere persoon de observeerder geworden – en verkeer jij direkt – in de vredige stilte – en als men er zich van bewust is dat – dat / het dezelfde ruimte is – waarin de connectie met Het Meest Hoge aanwezig is …dit omdat men neutraal is van positie – men luistert slechts – maw je neemt slechts waar maar dan ook zonder te denken anders valt er nl. niet te luisteren….verkeer je daar waar de potentie van verlichting ligt – in connectie met De Bron….

    Ps They…never ever can steel your Soul, You are an everlasting Soul in a flesh coated vehicle, for experiencing and stepping out of the the duality…..Ze… kunnen never ever je ziel nooit stelen, Jij bent een eeuwige Ziel in een vleselijk koetsje ter manifestatie van het duale en het loskomen ervan…. One !

    Morgan Heritage – Set Yourself Free (Digital-B) 1996
    https://www.youtube.com/watch?v=SSb5JFuFrSg

    1. De Stille Observeerster(der) !

      Geen klagen, geen oordeel, geen mening – slechts observatie – geen concepten
      geen labels, geen benaming van dat wat men aanschouwd – slechts neutrale observatie…
      Dat ten volle aanschouwen wat je ziet / observeerd…bewust stil…
      Omdat jij alles neutraal aanschouwt , ben jij vrij van mening maar vol van inzicht over
      dat wat in je ‘zicht’ aka visie aanwezig is, daarmee ontwaar jij een innerlijke kalmte;
      juist in die waarlijke status van neutraliteit is er een van nature, natuurlijke aanwezige
      vredigheid.

      Jij verkeert hiermee in de grote leegte – daar waarin in potentie alles kan opkomen;
      ontstaan…

      De grote potentie, de ware volheid in de ‘grote’ ‘leegte’ – het potentiele’volle’ leven,
      mediteer in en op dat moment, door het te trainen – juist buiten – het denken te blijven –
      wees en blijf daarbij – slechts en alleen die of

      De Stlle Observeerder(ster)…. ๐Ÿ™‚

  4. There are those who are like a lighted candle: they can light other candles, but the other candles must be of wax – if they are of steel, they cannot be lighted.
    ๐Ÿ•ฏ๏ธ

  5. Mooi Margie, trouwens de bijdrage van Tears For Fears die was ook mooi en on point, Mooie clip maar ook zeer goede tekst, thanks! ๐Ÿ™‚

    1. Seeds of love are growing world-wide ๐ŸŒฑ๐Ÿ’š๐ŸŒณ
      Back to Nature for the Future ๐Ÿค 
      Heb het GOeD ๐Ÿ™Œ

  6. Een interessante video, een andere kijk op Iosus aka Christ niet het letterlijke woord uit de bijbel (NT) maar de diepere laging ervan de symboliek van Christ….
    Gnostici beschouwen de kerkelijke Christus als een allegorie

    [b]Gnostic Christianity and the meaning of the Jesus Myth < [/b]
    https://www.youtube.com/watch?v=Xl3p8zEp-C4

Geef een reactie