11 reacties op “Voor liefde vecht je…

  1. Aargh, weer een fout in mijn reactie…
    Mijn gedachtes gaan de laatste tijd zo enorm snel…. dan wil ik iets schrijven en terwijl ik dat aan het doen ben dan bedenk ik me weer iets anders en dus gaan dingen door elkaar lopen.
    Een reactie-edit-optie zou uitkomst zijn. Is dat mogelijk?

  2. Ook zo bizar,respectloos,ongelooflijk,eigenlijk gewoon een schande dat ziekenhuispersoneel wereldwijd TIK TOK video’s maken in lege ziekenhuizen,moeilijke ingestudeerde dansjes in Lege Ziekenhuizen,of op de Gang terwijl er in de Kamers Mensen vechten voor hun leven en doodgaan,stel je voor dat een familielid in een van de Ziekenhuizen ligt,en dan zie je op You Tube en Tik Tok Verplegers,Artsen Dansen,lachen,vrolijk,tijd genoeg hebben om zich met zo”n onzin bezig houden,terwijl de rest van de Wereld juist binnen moet blijven voor hun….Kijk maar eens op You Tube de vele,vele Video’s wereldwijd met Dansende,Vrolijke,Zingende,Complexe dansmoves uitoefenen..Je Hoeft maar op You Tube in te toetsen :Dancing Tik Tok Hospital Staff Covid 19 of Tik Tok Jerusalema Tik Tok Hospital Covid 19

    1. Het is zeker te belachelijk voor woorden die video’s!!

      Maar de ziekenhuizen liggen niet vol, sterker ze zijn bijna allemaal leeg.
      Overal ter wereld hebben mensen ziekenhuizen van binnen gefilmd, allemaal leeg.
      Zie ook: https://twitter.com/hashtag/FilmYourHospital

      Het schandalige in dit hele gebeuren zit ‘m in het feit dat mensen die opgenomen moeten worden voor bijv operaties ook gewoon thuiszitten.
      Het enige voordeel is dat er ook geen of weinig chemokuren worden gegeven.
      Deze behandelwijze is te schandalig voor woorden, dus dat is dan wel weer mooi meegenomen.

      Wat natuurlijk ook schandalig is, is het feit dat ziekenhuizen er alles aan doen om degene die nog mogen komen en helaas overlijden, om daar een corona-doodsoorzaak op te plakken.
      Krijgen ze enorme bedragen voor en is goed voor de fake statistieken die elke weer opgedreund worden op het nieuws.

      Ik zelf kijk geen tv meer en luister alleen radio nieuws op mn werk omdat ik daar geen invloed op heb. Gelukkig hoor ik dat nieuws ook amper omdat ik vaak te druk ben met mn werk.

      1. You Tube:Matt Hancock Crying-(net echt)—You Tube:Wendy Ullman Political Theatre-(zegt een politicus,als ze denkt dat de microfoon uitstaat)–You Tube:Tik Tok nurses Cringe Edition {full}–Nikolas Johnson-channel–en deze dan…omg-You tube:Tik Tok up in arms after “dead body” used in Nurse video–What’s Trending-channel–You Tube:The Problem with Tik Tok Nurses–Lauren Southern-channel—dan krijg je alles bij elkaar dit beeld ongeveer You Tube:Being on Life Support while the Hospital staff dances Tik Tok—–o,o Complotdenken,dit is REALITY

        1. ivm met Wendy Ullman Political Theatrer–You Tube:Hot Mic PA Gov Wolf and Rep Ullman masks=Political Theater–Reopen Bucks-channel-(0.20 sec)

        2. You Tube:Matt Hancock gets Emotional as the first covid vaccine is Administraded Good Mornig Britian—Good Morning Britian-channel–(11:17 min)–hij begint te “huilen”bij +-5.25 min in deze video/interview van Good Morning Britian…zie reactie’s,likes,dislikes…en diegene waar om huilt o.a is de 81 jarige William Shakespeare genaamd.

Geef een reactie