De Corona HOAX zal “flatten the curve”…

We leven in een Wereld waarin er maar één virus bestaat, het GOEDGELOVIGHEIDS VIRUS.

Alles wat de meeste mensen op tell lie vision of in andere media zien wordt blindelings geloofd. Wij mensen geloven als eerste wat onze ogen zien. Daar maakt Lucifer dan ook gebruik van met vals licht.

Alles wat we zien in de media is gelogen. Alles!!! De astronots die ik in 1969 op de Maan zag lopen die liepen er niet. Vira (vier Russen) bestaan niet. Onze hele wetenschap is science fiction. Atoombommen, intercontinentale raketten, satellieten het is allemaal SCIENCE FICTION bij ons binnengebracht via onderwijs en media. Tja en wij hebben allemaal het goedgelovigheids virus. Virus staat trouwens voor slangengif. Het gif dat Socrates moest drinken en het lievelingswapen van de Jezuïeten. Ze gebruiken het ook tegen zichzelf als ze hun opdracht verzaakt hebben en alleen zelfmoord blijft.

Deze Jezuïeten brengen mij dan gelijk bij het grootste bedrog OOIT. De grootste leugen van alle, de Globe oftewel het heliocentrische wereldbeeld waarbij de Zon centraal staat. Het was de jezuïet Copernicus die in opdracht van Rome het heliocentrische model uitwerkte. Hij verbleef langere tijd in Rome. Helaas stierf Copernicus te vroeg en moest de Globe door de snel gevonden Galileo Galilei worden geïntroduceerd. Het was echter niet alleen de Globe maar de hele wetenschap die vanaf dat moment berustte op list, bedrog en goedgelovigheid. Het begin van het Science Fiction tijdperk. Ook het begin van het enige virus dat bestaat, het goedgelovigheidsvirus.

Wat we nu meemaken is de afbraak van dit kaartenhuis van leugens. Wetenschap, politiek en media gaan op de schop. En de Aarde zal weer plat zijn. Het eerherstel van Galileo Galilei, na Vaticaan II in 1992, zal moeten worden teruggedraaid.

32 reacties op “De Corona HOAX zal “flatten the curve”…

    1. Burger komt van het Duitse “Bürgschaft” hetgeen borg betekend. Via onze geboortebewijzen die borg staan voor toekomstige leningen van de staat. Het loopt altijd uit op fascisme danwel communisme. Waar de Franse Revolutie wel niet goed voor was. Sinds 1811 geven we onze kinderen weg aan de staat. Puur materialisme, we zijn een veestapel geworden. Waar het woord Hamburger op gebaseerd is weet ik niet. Dank weer voor je reactie.

    2. Q ze hebben een persoon van ons gemaakt, een bedrijf en verdienen geld over onze rug: UQ

      De laatste zin uit het liedje; Dan laat ik een kind achter dat van zichzelf is.

    3. Klopt zeker dat de aarde Plat is want niemand kan de kromming aantonen dus bewijzen, pffff zo logisch achteraf want water light altijd waterpas.
      Verdomme dat ik daar niet eerder aan heb gedacht.
      Klaas Dijkstra had gewoon gelijk, hij gebruikte gewoon zijn boerenverstand en liet zich niet misleiden.
      https://www.quest.nl/maatschappij/geschiedenis/a34989434/deze-eigenwijze-fries-wist-het-zeker-de-aarde-is-hartstikke-plat/

      Vroeger in het begin 1900 kreeg je zelfs in de klas geleerd dat de wereld plat is .

      Ruth, 102 YEARS OLD. Pre interview clip
      https://www.youtube.com/watch?v=fP4pZJ1Szvw

      I was interviewing Ruth about the World’s Fair she attended when I decided to ask her what they taught her about the earth in grade school. Watch her face when I tell her her instincts were right.

      We leven in een wereld die Bol staat van de leugens en het bewijs daarvan is dat de wereld inderdaad plat is en de wereldleiders weten dit.
      Wat genoeg zou moeten zeggen over de wereld waar we nu in leven en de problemen die de mensheid heeft.

      Succes verder DQ +++

  1. EVENT 201 is een Wereldwijde Pandemie Oefening /Vergadering,die in 2019 op 18 oktober werd besproken in New York en zie wat er daarna/nu gebeurt ,bekijk het maar eens op Google en You Tube,Alles in Plain Sight!

    1. Google:Global Vaccination Summit Brussels 12 September 2019 10 Actions(sluit goed aan bij :EVENT 201)

      1. You Tube:Mike Pence Vaccinated (de snelste prik ooit,en let ook op het trillend handje van de Verpleger)hebben ze Mike Pence gewoon een b 12 spuitje gegeven of zoutoplossing?dan hebben we Doctor Anthony Fauci die in z’n linkerarm een spuitje krijgt;”vaccinatie”,maar de dag erna vervolgens zijn rechterarm aanwijst in een interview en ook nog zegt dat de Arm een beetje gevoelig is,broos–You Tube:Anthony Fauci Vaccinated ——en dan hebben goed oplettende mensen in Amerika gezien,gespot dat Dr,Anthony Fauci vervolgens z’n verkeerde Arm aanwijst–You Tube;Wait a second what’s going on here ?–Highimpactflix-channel—–dan hebben we Kamala Harris(vice president)die het “vaccin”krijgt en de 2 duivelshoorns flasht onder het Inspuiten “vaccin”–You Tube:Kamala Harris Vaccinated Cnn-channel (zie vanaf:1:42 sec)Oordeel zelf—de kijkers die reactie’s bij CNN en/of ABC channel of Fox News channel op You Tube en Likes en Dislikes liegen er niet om ook bij Joe Bidden z’n “vaccinatie”….

  2. Ik vraag me af hoe de Media/Tell Lie Vision o.a programma’s als Big Brother (2021),Nieuwe Boeren (2021) kunnen,mogen maken met zoveel mensen/deelnemers ,geen 1.5 meter afstand,Geen mondkapjes,Ziekenhuizen lopen vol,lijken stapelen zich op etc..op elkaar gepropt met Cameramensen,Regisseurs,Deelnemers ze zoenen,knuffelen erop los,terwijl de rest van Nederland niks mag?!Midden in Covid 19 Pandemie?

    1. Na ja, das ist ja recht logisch : Vor solchen Sendungen werden die Leute getestet und kommen dann in Quarantäne für einige Tage vor der Sendung (meist in Hotels) und dürfen ihr Zimmer quasi nicht verlassen.

      1. Bedankt voor je uitleg,deze info daar wist ik al van via TV en jij zeker ook op TV gehoord of gezien en dan moet het waar zijn,want op TV word natuurlijk nooit gelogen,mijn excuses om dat te denken

  3. In Tanzania wonen ongeveer 56 Miljoen Mensen ,en er zijn 21 sterfgevallen,509 gevallen,en er zijn 183 herstellende van Covid-19?

  4. “The fittest survive.”
    What is meant by the fittest?
    Not the strongest; not the cleverest —
    Weakness and stupidity everywhere survive.
    There is no way of determining fitness except in that a thing does survive.
    “Fitness,” then, is only another name for “survival.”“

    Darwinism: That survivors survive.

    Uit Charles Fort, Book of the Damned.

    Wel een mooie samenvatting van een groot deel van de moderne wetenschap. Een wassen neus.

  5. Is Flat Earth a cult?
    https://www.youtube.com/watch?v=ZuR6NXZVMBM
    O ja, klick ook even op de Show More button…..ivm de keuze voor de blauwe of rode pil
    mooi he die vrije wil, daarmee kun je naar hartelust ervaren en leren…..
    maarrr dan is het wel handig dat je geest werkt als een parachute, als je die opent val je namelijk niet zo hard, dan als deze gesloten blijft…if you catch my drift… 😉
    Wees flexibel van geest…..

Geef een reactie