65 reacties op “The sound of silence…

  1. Hoi Don wat blijft het stil op je blog? Wat is er aan de hand?
    Voorheen waren er meerdere reageerders nu loopt het zowat stil, en mogelijk is of kan dat ook je gedachte zijn bij het plaatsen van dit artikel, maar dat is wat giswerk verder…
    Met een vriendelijke groet Treowd

    1. Hallo Treowd. Het is idd stil. Er komen slechts 5% van de vroegere bezoekers. Dat heeft tijd nodig om weer op te bouwen. Moet zelf ook alles nog weer op een rijtje krijgen omtrent mijn boodschap. De uitgelichte afbeelding is een foto van Darwin met het zwijgteken zoals tegenwoordig door velen wordt gebruikt in wetenschap, ariestenwereld en politiek. Darwin is een belangrijke kaart in het kaartenhuis van de leugens. Darwin en Marxisme (communisme) gaan hand in hand. Heeft alles met de huidige Corona Revolutie te maken dus. De beoogde kroning van de mens via Aristotelisch denken. Gif van de jezuïeten.

      1. Hoi, dank je voor die toelichting ja inderdaad dat heeft wat tijd nodig weer. Wat betreft het darwinisme ben ik het zeker met je eens en die ideeen/schepsels komen uit dezelfde koker/club, alles ligt in het verlengde van elkaar. Dat zie je als je de complete puzzel wat overzichtelijk hebt gekregen. Ja jezuiten , askhenazi’s, zionisme het maskeerd elkaar onder die mantels maar jezuiten zijn inderdaad overal aanwezig in de huidige maatschappijen. En kijk je wat verder dan blijken ze zionistische roots te hebben of crypto-‘joden’ te zijn… Eigenlijk zijn alle ‘joden’ crypt-‘joden’ dit omdat het joodsgelovige zijn, gelovend in het jodendom en dat zijn gewoonweg verschillende bevolkingsgroepen komende uit verschillende menselijke rassen zoals moslims ook idem uit verschillende bevokingsgroepen uit verschillende menselijke rassen bestaat.. Dwz als je wel van verschillende rassen zou kunnen spreken, maar dit is het huidige aangenomen paradigma verteld hetgeen mogelijk wetenschappelijk ook rammelt van alle kanten….

        1. Een Jood is een afstammeling van de stam van Juda niets meer of minder..

          Net als dat echte moslims afstammen van ismael. De rest is import.

          Israel is geen land.
          Is een naam gegeven aan de stamvader.

          1. Nee hoor jood is simpelweg een woordje wat veel later uitgevonden is..
            En dat van die stammen of afstammelingen dat is allemaal ter verdeling (politieke doeleinden…) en de bijbel is mogelijk door de Orsini familie
            geschreven.

          2. Men kan spreken over Hebreeën of Hebrews maar dat waren geen blanke europese types dat waren lichtgekleurde Afrikanen vanwege het klimaat aldaar….

          1. Mogelijk, danwel, mischien, bijna, zo, indien, simpelweg.

            Vertrouw meer op het Woord… voor mij persoonlijk enorm duidelijk

          2. Het is een strijd tussen het Woord en het getal imho. Blijft de vraag, solo scriptura of only by faith?

          3. Dat mag voor jou duidelijk zijn. Prima, en het zij je gegund vanuit het hart!
            Ik zie meer via de direkte connectie met de allesomvattende BRON…

            Bijbels hebben of bezitten de insteek om – die God – buiten het zelf te verleggen – Zoek en ge zult vinden!en – dat je er dichterbij komt via het onthouden en onderzoeken van verschillende concepten, dat terwijl het ware niet in concepten te ‘vangen’ is en buiten al die concepten voelbaar aanwezig kan zijn….

          4. Beste Leeownus ik zat niet helemaal goed met de orsini familie alhoewel ze drie pausen aangeleverd hebben aan het vaticaan moest het een andere tak van de 13 bloedlijnen zijn namelijk de Piso familie. Hetgeen niet helemaal zal uitsluiten of het niet in opdracht geweest zal zijn maar bij deze even in alle oprechtheid gecorrigeerd:
            https://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_piso.htm

      1. Nu snap ik pas je wanneer vraag….

        Wel grappig was aan het lezen in het boek en kwam ineens aangepaste stukjes tegen. Maw. Passages die zijn aangepast.

        De wolf naast het lam,
        Wijn in oude flessen ipv wijnzakken etc.

          1. Snap je nu inderdaad beter…

            Maar een boek geschreven en gedrukt, aangepast zonder opnieuw te drukken is goddelijke (met kleine g) interventie en gezien de veranderde woorden ook duidelijk van welke kant dit komt.

            Maar geloof verandert dagelijks en is in mijn ogen dan ook niet echt de rots waar je op moet bouwen. Dat blijft namelijk de Het in vlees geworden WOORD van God.
            De vervulling van de wet.
            Door 1 man iedereen in zonde, door 1 man er weer uit.

  2. Beste Leeownus,
    Het is een zeer mystiek boek met diepe psychologische , astrologische en andere lagingen, geniaal in verschillende opzichten vandaar ook de vele mogelijkheden in percepties. Bestudeer het soms wat, indien nodig voor verder onderzoek.
    Kan zeer veel waardering uiten voor de uitleg van Bill Donahue, maar heb ook wel best wat aan sommige interpretaties van Rob Skiba en Zen Garcia en tevens Santos Bonacci. Maar heb het nog niet van links naar rechts uitgelezen, heb hier wel een KJV 1611 voorhanden…..Althans dat is wat men wenst dat ik geloof, ik weet het nog zo net niet…… (zie Jeranisms uitleg aangaande history….of crrow777)
    @Don Ja dat is ook een interessante benadering, maar wiskunde ligt mij niet zo….maar de wereld kan ook wiskundig verklaart worden…

    1. Beste Treowd Jammer dat je het zelf nog niet van links naar rechts het schrift heb gelezen, maar je ideeen haalt uit andermans interpretatie. Mag.. heb ik geen moeite mee. Het kan je helpen.
      Maar je mist de goede boodschap. Het evangelie betekent goede boodschap.

      De theorie dat Het Woord door een mens verzonnen zou zijn vind ik knap, en vereist een nog groter geloof als geloven in een schepper. De mensheid is niet eens in staat iets NIEUWS te creeeren. Je kan ergens een anders smaakje aan geven tuurlijk. Maar iets NIEUWS word voor de mens lastig.

      Of weet gij niet, dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, die in u woont, die gij van God ontvangen hebt, en dat gij niet van uzelf zijt?

      Gekocht en betaald.

      Dat is wat wij zijn beste Treowd
      Had ook iets met bloed te maken…
      Man man man die bijbel is een bloederige verzameling.

      1. Ja dat krijg je van indoctrinatie welke mogelijk op superioriteit gebouwd is (gezien de inhoud van je reactie…) als dat eenmaal geland is dan is er een muur die bijna niet af te breken is vanwege de aangenomen dogmatiek.
        Het Woord beschreven in de bijbels kan men niet toeschrijven aan het meest Hoge, deze heeft een direkte connectie via het hart. Men kan die connectie in geen mogelijkheid in woorden vorm geven zolas de ware TAO ook niet in woorden uitgedrukt kan worden.

  3. Leeownus volgend is een zeer interessant artikel om mee te nemen in overweging:
    https://vaticannewworldorder.blogspot.com/2012/02/roman-orsini-bloodline-one-of-most.html
    Kan betreffende link aangaande de mogelijkheid dat de Orsini’s de bijbel hebben geschreven niet direkt vinden maar dat zij het nieuwe testament hebben geschreven althans de opdracht ervoor hebben kunnen geven staat voor mij echt wel open in deze, wees flexibel van geest ook in deze
    GOD kent die ruimte toe… stay open minded! 🙂

        1. “The past was erased, then the erasure was forgotten, after that the lie became the truth.”

      1. @Leoownus Let there be light. Hij zei het met woorden. Het woord was eerder. Woord is geluid. Onze en iedere andere TAAL kent echter veel beperkingen. God heeft geen beperkingen. Daarom denk ik “by faith alone” en God is in die zin het Woord.

        1. Dat is mi een verkeerd inzicht dat een woord dus zou creeeren, nee het is de intentie die de uitkomst bepaald dat zal op een bepaalde frequentie leunen. Dus de klank creeert niet het woord, een woord is te beperkt voldoet niet. Een woord bestaat soms ook uit verschillende klanken…. Geluid creeert dus,
          het woord zal de juiste vibratie moeten voortbrengen om vanuit die vibratie iets te kunnen creeeren. Dat men in dat boek deze psychologisch doorwerkende beredenering gebruikt heeft dat het woord God zou zijn dat spreekt voor zich…
          Dat is deel van de doctrine….en leunt daar dus ook op …woorden….
          Maar die schieten tekort om GOD te kunnen omvatten…

          1. Het is niet voor niets dat de zogeheten sterren via geluid communiceren danwel mineralen via de ether richting ons neerstralen, geluid is de taal van ons Universum er is een Godelijke symfonie gaande…. 🙂

  4. @don
    In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.

    Iets completer zo

  5. Even terugkomend op de titel van het artikel..

    The Word breaks the sound of silence dat was in iedergeval waar ik heen wilde…
    beetje omweg geworden;)

      1. Als iets je toevalt… word het meestal gegooid,gestoten, op je pad gebracht of jouw aangedaan.

        You’ve got the whole world in your hands…

        Marty leeds kan dat goed uitleggen met zijn numerieke alfabet.

        Gaaf filpmje;)
        Trouwens zit in de keuken nu ook te klooien met frequenties en ph waardes. Vis bevriezen met reacties ipv vriezer.(krijg het alleen niet goed voor elkaar) inductieplaat idee.

        Beetje tijd over tegenwoordig.

          1. Dat mag nu ook al hoor 🙂
            Eten smaakt altijd beter als iemand anders het maakt.

            Je hebt uitzonderingen uiteraard.. maar liefde doet wonderen

  6. The sound of silence…
    One of the greatest molecular biologists of our age pioneer scientist and discoverer of the wave genome Dr Peter Garyaev died on November 17th 2020 aged 79. No mention of his passing can be found in Russian news outlets and consequently nothing of the news has yet reached the interested public in the west.

    https://stop5g.cz/us/wave-genetics-peter-p-garyaev-nominee-for-the-nobel-prize-in-medicine-2021-genetic-information-exists-in-a-form-of-electromagnetic-field/

    May his work be made known
    They say Great teachers dont die, they just fade away Their teachings and caring lives on ☀

    Shine on ️🙌💛🕯️ 💃

    1. Ben niet van de Sven…hij resoneert totaal niet met mij…
      Ben wel ‘One with Seven’…
      Ik zit/ben letterlijk en figuurlijk op een andere tijds-lijn
      EM waarheid all around ME

      Wel bedankt voor je suggestie Treowd 💃

          1. Het zijn ook de 7 noaihide laws. Be aware!!! Materialisme! Aristoteles en zijn metafysica. Nu dat gedoe met quantum en quantum fysica. We zijn gek geworden.

          2. Een kat in het nauw maakt rare sprongen @Don, daarom slaat men zo door op bepaald gebied. Dat heeft verbinding met elkaar…

        1. Laatst nog met Sven met de horeca naar de rechtbank geweest…

          Volgens mij is hij gewoon ook een poppetje… maar goed zonder poppetjes geen poppen “cast”

          1. Als ik mensen tegenkom verwijs ik ze afhankelijk van mijn inschatting of naar Jensen of naar Sven. Als ze eerst maar gaan zien dat ze bedrogen worden. Vandaar uit gaan ze dan wel op verder onderzoek hoop ik dan. Soms lukt het.

          2. Yep Don denk dat het velen zo gewerkt kan hebben, zo kan men langzaam verder ontwaken. Wie geloofde er in het begin niet allemaal in Alex Jones… Heeft hij zijn ware gezicht laten zien of zijn de meesten nu verder ontwaakt om hem te kunnen doorzien?
            Je kunt een paard wel naar het water leiden maar het zal zelf moeten gaan drinken….

  7. Inderdaad Leeownus mee eens, jammer dat juist die personen te connected zijn en vanwege belangen nooit all the way lijken te gaan. Tevens zelfs in bepaalde richting lijken te sturen….maar in tactisch opzicht is dat dan wel weer sluw…..sommigen zijn als uilen…..

    1. Beste Treowd,
      Ik ben bang dat deze mensen het zelf niet helemaal door hebben.

      Had van mezelf ook niet door dat ik het BEEST aan het voeren was

      1. Dank voor die openheid beste, dat ondervond ik ook. Dat kan inderdaad wat tijd in zich dragen voordat dat inzicht duidelijk wordt zowel materieel als spiritueel…
        Moet aangeven dat theorie van de Aardvlakte mij verder heeft gebracht daarin, maar volledige overgave aan Het Meest Hoge blijft een beproeving op zich….Hoop dat de verdere discipline volbracht kan worden…. 🙂

Geef een reactie