3 reacties op “Waarom? Floor in’ Veld…

  1. Prachtige ziel met een missie… 💖

    “Een gekke roze wolk”

    Doe wat je gelukkig maakt
    Floor zet zich in voor Handicap.nl en is een van de gezichten van de campagne ‘Iedereen Bijzonder’.
    “Ik wil een project starten waarbij ik jongeren inspireer om hun hart te volgen. Zoveel mensen hebben kantoorbanen die ze eigenlijk verschrikkelijk vinden, dat is gewoon zonde.” Floor vindt dat je moet doen wat je gelukkig maakt.

    Ze hoopt ook dat het idee van mensen over ‘een beperking’ verandert. “Wat ik graag wil bereiken is dat we mensen met een beperking niet als beperkt zien. Eigenlijk heeft iedereen heeft wel iets, en heeft ook iedereen een talent. Ik hoop dat jullie de switch kunnen maken dat wij, mensen met een beperking, niet anders worden gezien dan jullie. Eigenlijk is iedereen hetzelfde.”

    Floor is één van de twee in Nederland met de zeer zeldzame ziekte EEC

    Obrigada Don

    1. Floor In’t Veld voelt zich kapot.
      11 caprilmt odafuetotm Ssr19:ipaogdu5nsotmr0ed ·
      Hoi lieve mensen normaal gesproken zou ik jullie nu een hele fijne avond wensen met een leuke foto erbij. Maar ik moet even eerlijk met jullie zijn ik schrijf dit bericht met een brok in mijn keel. Zoals verwacht geen versoepelingen. Alweer niet. En elke keer blijf je toch hopen terwijl je weet dat het niet zo is. Ik ga eerlijk met jullie zijn ik doe mijn best om te strijden en zo goed mogelijk te doen waar ik mij goed bij voel. Maar ik moet zeggen ik weet niet hoe lang dit nog draaglijk is. Voor mij maar ook voor de rest van het land. En al helemaal als je psychische problemen hebt. Of op een woongroep woont zoals ik en geconfronteerd wordt met de harde werkelijkheid van gedwongen testen enzovoort. Ik weet het vandaag gewoon even niet meer. Maar ik zal morgen weer proberen positieviteit uit te spreiden maar wil gewoon wel eerlijk met jullie blijven

Geef een reactie