13 reacties op “The next virus will be SPUNK…

  1. Ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld afgelopen jaar.
    Echte mensen bestaan niet (meer), ze hebben allemaal een perceptie van de werkelijkheid.
    Werkelijke mensen bestaan niet meer.
    Alles is virtueel.

  2. Het is horror dat je via sites als deze nog je menselijkheid moet verwerven.
    Als het ondersteunend is, is het mooi, maar dat is het niet.

  3. Ik ga ervanuit dat DQ in staat is met deze nieuwe site ook zijn oude site kan herstellen door alles te kunnen importeren hier.
    DQ, wel of niet waar?
    Webarchive kan het dus jij ook.

    1. Ha Anna, ik kan me herinneren dat wij ‘honderd jaar geleden’ een gesprek hadden over vaccins. Je postte toen een filmpje van een insider afkomstig van YouTube. Ze vertelde hoe een vaccin werd geproduceerd. Wie had toen gedacht dat vaccinatie zo actueel zou worden.

    2. Procrist, fijn je hier weer te treffen na “honderd jaar” geleden.
      Zolang lijkt het bijna wel geleden 🙂
      Hoop hier weer vele virtuele vrienden te ontmoeten om weer een soort van verbindingsdraadje op te pakken.

      1. Oh Anna, lees je bericht nu pas. Ik mis ook het online discussiëren met elkaar. Er is eigenlijk geen blog meer over waar dat nog intensief gebeurt. De discussie heeft zich nu verplaatst naar de huiskamers en het dagelijkse leven lijkt wel. Ik hoop dat het goed met je gaat.

        Hé Donquijotte, je blog is heel erg veranderd.

        1. Hallo prochrist. De hele wereld is heel erg veranderd lijkt me. In Juli 2020 hebben ze mijn oude blog helaas verwijderd. Het is niet anders. Voel je welkom om te blijven reageren.

          1. Donquijotte
            De wereld is inderdaad veranderd. Maar volgens mij hadden we o.a. op deze blog toch wel door dat we werden besodemieterd. Er zat iets aan te komen. Alleen wisten we toen nog niet dat het nog een tandje erger kon door verspreiding van een virus en het massaal vaccineren van de hele wereldbevolking.

            Wie zijn ‘ze’ die jouw blog hadden verwijderd?

          2. WordPress heeft me eraf gegooid. In wiens opdracht vertellen ze er niet bij. Ik stond wel op de lijst van Kajsa Ollongren. Op 27 januari 2020 schreef ik al dat de Corona HOAX onderweg was. Misschien was dat de reden?

  4. Donquijotte
    Dat is heftig dat WordPress je er ineens afgooit. Jarenlange werk is dus weg? Ik zie trouwens vaak dat de opmaak van je blog ineens veranderd. Alle tekst en foto’s verschuiven naar links. Als ik jou was dan zou ik een back up maken en kijken of je ergens anders een blog kan starten. Maar dat is ook heel veel werk en de vraag is hoe lang het duurt voordat alles weer één eigenaar heeft.

Geef een reactie