De nieuwe parallelle wereld van Thierry Baudet

Het was gisteren dat een zeer gewaardeerd lezer, Treowd, hier in de reacties een filmpje van een toespraak van Baudet plaatste. Ik vond het indrukwekkend en het riep direct veel vragen op. Afwachten dus wat de enige site die ik betrouwbaar acht ;-), ondanks meningsverschillen over de vorm van de Aarde en wat andere kleine dingen, er van zouden maken. Niet teleurgesteld dacht ik het maar gewoon te kopiëren en hier te plaatsen uit efficiency overwegingen.

Van Niburu.co, in afwachting van het vervolg dit weekend, Q Intussen zijn er steeds meer geluiden van mensen die een dergelijke manier van leven willen proberen te initiëren en stimuleren, waarover dit weekend meer. UQ:

Het zal niet vaak voorkomen in de Nederlandse parlementaire geschiedenis dat een politicus durft te benoemen waar het werkelijk om gaat.

Thierry Baudet doet dat wel, maar daar blijft het niet bij, want hij heeft plannen voor een hele nieuwe alternatieve samenleving.

Je kunt zeggen wat je wilt, maar wij leven nu niet bepaald in een tijd die je saai kunt noemen. Bijna iedere dag gebeuren er wel onverwachte dingen, waarvan het merendeel niet echt prettig is.

Maar, soms kom je ook hele leuke verrassingen tegen zoals een recente toespraak van Thierry Baudet in de Tweede Kamer.

Een rede die iedereen die begrijpt dat we te maken hebben met een nep coronapandemie en dat er een grotere agenda speelt, blij zal maken. Baudet benoemt precies die dingen waar het om gaat, vanaf het beruchte Lockstep Scenario van de niet zo Amerikaanse Rockefellers tot de tirannie waarin wij ons nu bevinden. Een tirannie die exact overeenkomt met het Rockefeller scenario en die gebaseerd is op het vergroten van de macht van overheden op basis van een variatie van de griep.

Voor wie deze korte doch krachtige toespraak nog niet gezien heeft, bij deze:

Lees hier verder: De nieuwe parallelle wereld van Thierry Baudet (niburu.co)

3 reacties op “De nieuwe parallelle wereld van Thierry Baudet

  1. Mooie speech inderdaad… het systeem kan ook moeilijk draaien zonder een “tegenmacht”. Wel grappig dat dit nu de discussie is… macht, tegenmacht, of de schijn ervan hebben.

    Bij yin yang zal Thierry het zwarte stipje zijn in die mooie witte vlek ben ik zo maar bang voor.

    Als iets te mooi om waar te zijn lijkt…. is het het meestal ook. Hoop dat ik in deze ongelijk heb.
    Bang dat het weer een spelletje is van Samael.

Geef een reactie