The Viganò Tapes

Het zijn hectische tijden waarin er van alles veranderd is. Omdat volgens mij alle wegen naar Rome leiden heb ik gemeend de Vigano Tapes hier te plaatsen. Ik ben zelf niet katholiek maar ik denk dat het verstandig is Rome in de gaten te houden. Zij waren het immers die ons ons geldsysteem GAVEN. Dat werd duidelijk na een filmpje dat ik hier plaatste. Helaas sloeg de censuur weer snel toe. Als Rome ons ons geldsysteem gaf is zij volgens mij ook diegene die het weer kan afpakken en vervolgens vervangen door een social-credit systeem. Klaus Schwab is druk doende met de implementering van deze aristotelische/materialistische agenda van het geïnfiltreerde Rome. Nogmaals alle wegen leiden naar Rome. Ook de Khazaarse wegen.

Ik plaats hier de introductie en deel 17. De rest is wel te vinden, soms moeilijk want Jewtube censureert zelfs mensen als Vigano.

5 reacties op “The Viganò Tapes

  1. Ze gaven het geld en namen de kinderen…inderdaad alle wegen leiden naar Rome.

    The Vigano tapes ook op rumble

    Wat de kerk en de Wereld schokte…
    In boekvorm.

    Finding Vigano: In Search of the Man Whose Testimony Shook the Church and the World.

    Dank je wel Don voor de openbaring van de man met het hart op de juiste plaats.

    Moge alles en dan ook echt alles boven water komen.

    The truth will set us free 🙌

  2. Ik heb alle 18 vragen en antwoorden gelezen. Wel mooi dat wat hoger geplaatste mensen zich onvoorwaardelijk uitspreken tegen de corona hoax en de geplande moorddadige revolutie. Maar ik heb wel me bedenkingen bij deze protestkreet komende van een katholiek leider. Een duik in de geschiedenis, voor zover je daar een duik in kunt doen en wat waarheden kunt vinden, leert dat de katholieke propaganda machine ook op volle toeren draaide om de mens klein te houden en te onderdrukken. Wat Vigano zegt over de verloren en tot het hellevuur gedoemde, niet kerkgaande en zich vrij en autonoom denkende mens, daar moet ik niets, maar dan ook helemaal niets meer van hebben.

Geef een reactie