Dr. Mr. Henriette Nakad hangt, onder protest, haar advocatentoga aan de wilgen!

Dr. Mr. Henriette Nakad hangt, onder protest, haar advocatentoga aan de wilgen!

Hieronder enkele quotes uit de brief aan de deken van advocaten in Amsterdam door Dr. Mr. Henriette Nakad. De volledige brief staat onder de quotes.

“In Nederland vindt kinderhandel al meer dan 80 jaar plaats, georganiseerd en gefinancierd door de Nederlandse Staat. Dit gebeurt onder de noemers “Jeugdzorg”, “Jeugdbescherming”, “Jeugdhulp” etc. in een stelsel van publiek-private samenwerking”.

Jeugdzorg is een wereld waarin kinderen op basis van ondeugdelijke dossiers bij hun ouders worden weggehaald en naar een onbekende locatie worden gebracht, bij vreemden, waarna het contact met hun dierbaren wordt verboden of slechts sporadisch wordt toegestaan, vaak onder hetmom van ‘verwarrend’ en ‘laten wennen”.

“Van mij kan – en mag – niet worden verlangd dat ik als advocaat medeplichtig word aan misdrijven zoals mensenhandel, misdaden tegen de menselijkheid (artikel 7 Verdrag van Rome) en geweld (artikel 3 Verdrag van Istanbul) door volgzaam en zwijgzaam op te treden in wat ik inmiddels heb geïdentificeerd als schijnprocessen, waar cliënten geen rechtsbescherming krijgen en gezinshereniging niet voorkomt (anders dan door geluk, toeval of willekeur in zeer zeldzame gevallen). Het is zeer ernstig dat het Hof van Discipline mij hieraan medeplichtig wil maken, door mijn zwijgzaamheid en volgzaamheid af te dwingen”.

Lees hier de volledige brief: https://irp.cdn-website.com/8618cb3f/files/uploaded/2021%2012%2030%20Brief%20HN%20aan%20Deken%20schrapping%20Tableau.pdf

Lees hier de Engelse versie: https://irp.cdn-website.com/8618cb3f/files/uploaded/2021%2012%2030%20Request%20HN%20to%20be%20disbarred%20to%20Deacon%20%20.pdf

Om het verhaal compleet te maken is de deken van hetzelfde kantoor als van de advocaat die Demmink verdedigde.

Bron: ###BREAKING### – Yvonne Brinkerink (wordpress.com)

18 reacties op “Dr. Mr. Henriette Nakad hangt, onder protest, haar advocatentoga aan de wilgen!

  1. We zullen doorgaan… Free All children!!! 🙌

    Dr. Mr. Henriette Nakad,
    UW expertise mag niet verloren gaan …komt U ons team versterken?

    Operation Underground Railroad

    https://youtu.be/8cpIlFBZbko

    No matter what is thrown at us to divide us and conquer, remember that the real battle is the people vs the tyrannical satanic globalist pedosadistic cabal.

    Keep your back straight,
    Stand up!!!

  2. Er komt steeds meer boven water…

    Je wordt stil wanneer je het artikel leest, we houden het niet stil.

    Alles wat uit het duister komt, gaat het Licht zien

    Experiment in Danish history that used children under state care for research — and it was funded by the CIA in violation of the Nuremberg Code.

    In 1962 for 20 years, a secret research project started, which was supported by the CIA. In a basement at the Municipal Hospital, 311 Danish children, many of whom were placed in orphanages, were used in a number of research experiments.

    https://www.sott.net/article/462577-New-report-CIA-experimented-on-hundreds-of-orphaned-Danish-children

    1. Dag Mensen daar ben ik eindelijk weer.
      Op het moment ben ik gevangengezet in Assen, net zo’n situatie als rond Huig, Micha, Wouter en Joost. Ook een compaan van me (onze stichting draagt de Naam MontSegur met eer en Geweten!) zit al meer dan 7 maand vast in de Marwei in Leeuwarden.
      Ik was bezig een mail naar de Burgemeester Sybrand van H B, en het hoofd van de PI zelf…

      Toen kwamen de cops, de juten, de tuten en een fysiolance, om mij naar hier te krijgen…
      Hoewel ik de was nog aan het opvouwen was, ben ik met een kussensloop in mijne voorpooten, naar beneden gegaan. Vouwtje, bedankt.
      Ik mocht niet terug om schoenen, jas, shag en geld van huis te halen. Come as you are.

      Ik ben volledig vrijwillig meegegaan, nadat ze mij in de hal van mijn gebouw hadden ingesloten en verhoord. De melding bij Tinus Berghuis van Emmen C en Westenesch lag er al vanaf het ochtendchloren van de schoonste dag, die eindelijk nu was aangebroken:
      14 desember 2021.

      De dag van gevangenneming was 22 desem. De totale fraude stond in een schrijven dat ik later onder ogen kreeg: aanmelding al op 20 desem?!!? ONmogelijk. Maar zo doen ZIJ dat al eeuwen, de Inquisitie, die wij nu met z’n allen aan het opruimen zijn.
      Het zijn de laatste zware loodjes die wij nog niet zelf hebben gelegd, met die verrekte UilenPest.
      Anyway, heep moving guys, we ARE winning.

      Henriette Nakan is en in een witness protection program gekomen, als ik zelf, en velen onzer. Zelf Peter R is still with us, and will speak up a STORM, in a few weeksn, Hold on !

      Mbt de wijze waafrop kinderen in JeugdWorg, voorheen Pro Juventute van die kalenders, worden gebruikt voor “medische” (gif) experimenten, was al gaande in de jaren 60.
      Ik had ons opvanghuis De Rotonde in Amersfoort een jonge moeder, met twee kleine peuters, die dit zelf is aangedaan in Zetten en Rekken, waar bij toeval mijn goede Vader toen als advizeur betrokken was bij aannames beleid van groepsleiders etc. De direkteur Theo Finkensieper, was een bekende naam die ik al met 6 jaar begon te onthouden als die naam eens per 2 maanden over de ontbijttafel vloog. Die landde hart in mijn kleine brein, en bleef in mijn herinnering springlevend. Later lanndde Theo F zelf in de bak voor meer dan 6 jaar wegens sexueel misbruik van aan hem toevertrouwde pupillen, and ook pillen e.d. werden ingezet om die PUpillen onder dekzeil te brengen. Watkan dat goed van pas!
      Opvanghuis De Rotonde net buiten Amersfoort, bestaat nog steeds. De grote oude villa herbergt zo’n 22 kamers en een paar tuinhuizen voor geiten, tafeltennis en werkbegeleiding…
      Het mooie met tuin omzoomde estate ligt wel akelig dichtbij Zon en Scild, waar ondanks de bijbelse naam, geregeld pipofrenen uit wegliepen, rechtstreex in onze open armen.
      Sjors was een van hen, zal nooit vergeten hoe hij keihart schreeuwend voor me stond in de gang naast de zurig stinkende passantenkamer.. Mijn eerste halfjaar daar was onder het mom van stage na mijn studie klinische psychologie, en toch bleef ik pal staan op 10 centimeter van de schreeuwende en woedende Sjors. Zijn medicatie od=f wat daarvoor doorging, was kwijt. Ik ving het spuug op wat bij bosjes loskwam uit zijn woede.
      Ik vond die woede gerechtwaardigd. Dus ik ging geen stap achteruit.

      En zo is het altijd gebleven.
      Tot in de Pruimentijd.
      Nu nog ven samen door de KomKommer tijd heen zien te komen, Gaat lukken.
      No worries!

      Gelukkig Nieuwjaar aan jullie allen, 2022 wordt een jaar om nooit meer te vergeten.
      Op mijn linkerarm staat met Koeien letters: 12-12-2021, 3.03 GMT.
      In de bibliotheek Emmen.
      SLAVE$ NO MORE.

      Cheers!
      chris v.c.

    1. Dat vind ik ook. Wel veel ongemakkelijke waarheid voor velen. Voor mij heel herkenbaar maar dan op een andere afdeling binnen Justitie, de Raad voor de Rechtsbijstand, ook volledig corrupt.. Dank voor je reactie, Yvonne zal je ook dankbaar zijn.

  3. In een Witte koets met twee Witte paarden lag Esmee begeleidt door familie, vrienden en politie te paard.
    Een eervolle laatste Reis, duizenden mensen langs de wegen.
    Witte bloemen als laatste groet aan Esmee, een Witte bloemenzee.

    Jochem Myjer had een videogedicht voor Esmee.

    ,,Vanaf nu ga ik jou zien in alles wat mooi is (…) In de mysterieuze ogen van een bruin glanzend paard (…) Want dan wint de liefde van de woede en pijn.”

    Tussen de sterren en de maan galoppeert Esmee in het Licht voortaan… 💫💖💮

  4. Dr Mr Henriette Nakad gaat verder als mensenrechtenactiviste. Ze is een massaclaim aan het voorbereiden tegen de Nederlandse staat.

    Deze claim is kansrijker dan ooit, omdat er inmiddels bewijs is verzameld dat de uitvoeringspraktijk lijnrecht ingaat tegen artikel 6 en 8 EVRM, en dat de Nederlandse Staat misdaden pleegt tegen de menselijkheid.

    Meer informatie op de website: nakadlaw.nl

    Beschaving is het vermogen vernedering op te merken als die zich voordoet en de bereidheid de vernedering van anderen te helpen voorkomen.

      1. Het mensdom moet hard wakker geschud worden voor de leugens, de perverse financiele prikkels, de misbruik en het bedrog van jeugd zorg.

        De jeugdzorgindustrie is een miljarden industrie
        Er zijn 1458 organisatie bij betrokken.

        4.3 miljard euro omzet in 2019

        Jeugdzorg beschikt over een eigen landelijke geheime politie met medewerking van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. Deze opereert naast de RIEC (Regionale Informatie- en Expertise Centra) en het LIEC (Landelijk Informatie- en Expertise Centrum), organisaties die kunnen worden ingezet tegen de eigen bevolking en waarop elke vorm van transparantie en controle ontbreekt.” Het RIEC/LIEC is een organisatie met vergaande bevoegdheden zonder overheidscontrole, waarin de Trias Politica heimelijk samenwerkt.

        HÉLÈNE VAN BEEK, AUTEUR VAN ‘KINDEREN VAN DE STAAT – JEUGDZORG IN ADEMNOOD’

        Nederland is ‘kampioen’ uithuisplaatsen en opsluiten van kinderen. In Nederland zitten er rond de 420 kinderen op de 5 miljoen inwoners in een gesloten instelling. In Denemarken, een vergelijkbaar land, zijn dat er 5.”

        80 Jaar kinderhandel in de Staat Der Nederlanden

        1. De Horizon uit de as herrezen…
          Uit de brand, in de brandhaard
          De kinderen zitten nog steeds op de blaren!!!

          Met één fakkel voor een deur krijg je binnen twee weken 6 maanden celstraf.

          De aangifte van sexueel misbruik van een 4 jarig kind ligt na drie jaar nog steeds in die onderste la.

  5. De Horizon uit de as herrezen…
    Uit de brand, in de brand
    De kinderen zitten nog steeds op de blaren.

    Met één fakkel voor een deur krijg je binnen twee weken 6 maanden celstraf.

    De aangifte van sexueel misbruik van een 4-jarig kind ligt na drie jaar nog steeds in die onderste la.

    Het stapelt zich op tot de BOM barst.

    Het is de hoogste tijd voor civilizatie in het westen zoals Gandhi decennia geleden al zei.

    Helaas is het lucratieve ‘fenomeen’ kinderhandel in alle hoeken van de Wereld gewaaid en verspreid.

    Save OUR children too
    To the rescue…

  6. In UK at least 12.000 suspected sex offenders allowed to go free.

    What a difference with Russia, the Motherland.

    Russian President Vladimir Putin has signed a law that provides for life imprisonment for repeat pedophiles.

    The document was published today on the official Internet portal of legal information and has entered into force since its publication.

    From now on, life imprisonment will apply to:

    – repeat pedophiles who have abused minors under the age of 18 (previously the age limit was 14);

    – cases in which two or more children have become victims;

    – situations in which it is associated with the commission of another serious or particularly serious crime.

    Articles 131 (“Rape”) and 132 (“Violent acts of a sexual nature”) of the Russian Penal Code will be amended accordingly.

    The investigation of these crimes will be the responsibility of the Investigation Commission.

  7. Henriette Nakad mag dan haar toga in de wilgen hebben gehangen als mensen- en kinderrechten activiste zer ze toch weer een bekoorlijke, stevige boom neer. Volkomen terecht geplant…dank je wel Henriette namens ons allen en Yvonne onze welbekende klokkenluider van jeugdzorg ook jij bedankt voor ALLES

    Mr. Dr. Nakad wilde duidelijk maken dat het “systeem” niet deugde en dat is haar meer dan prima gelukt. Uiteindelijk liet ze zich als advocate schrappen van het advocatentableau wat ervoor zorgt dat ze als mensenrechtenadvocate/activiste kan schrijven wat ze wil zonder dat de overheid in de vorm van de deken van advocaten haar kan terug fluiten. Afgelopen week verscheen het schokkende “rapport staatsontvoeringen” uit haar hand

    Het rapport kunt u downloaden op de site…ER is zóveel nog veelsteveel verborgen over zo vele zaken welke het daglicht niet mogen verdragen…edoch ALLES komt UIT

    https://klokkenluiderjeugdzorg.wordpress.com/2022/04/12/gearresteerd/

    De politie in Rotterdam onderzoekt eventuele mensenhandel bij oekraiense vluchtelingen… Man of vrouwen
    Wordt eens wakker zeg in Rotjeknor!!!

    Kinder- vrouwen- en mannenhandel is al jarenlang aan de gang
    Ukraine is DE hub designed by those powers who shouldn’t be

    Zet die pet af agent, toon je een echte vent. Of blijf je verstrikt in het spiderweb, een net van onmenselijkheid.
    Go to the Rescue…

    RESCUE CHILDREN FROM SEX TRAFFICKING AND SEXUAL EXPLOITATION.

    https://ourrescue.org/

Geef een reactie