Oorlog door media manipulatie.

Oorlog door media

manipulatie

De valse vlag fandango

Lusitania, Pearl Harbor,

Golf van Tonkin, 9/11/01

en nu de Oekraïne:

Westen wil Rusland in de val lokken

in de 3e Wereldoorlog

en slaaf of vernietig

de meeste mensen in de wereld

Door John Kaminski

pseudoskylax@gmail.com

johnkaminski.org

Babylon is falling…

Tegelijkertijd heeft de seniele Amerikaanse president Joe Biden de wereld gewaarschuwd via corrupte westerse persberichten dat Rusland zich voorbereidt om Oekraïne binnen te vallen, de door de VS gesteunde Oekraïense regering zelf, aangevuld met squads van westerse terroristische huurlingen, heeft de afgescheiden provincies Donetsk en Loehansk gebombardeerd en duizenden Russisch sprekende inwoners gedwongen hun huizen te ontvluchten.

Een gestage stroom van Russisch sprekende inwoners van de omstreden oostelijke provincies van Oekraïne hebben haastig hun huizen geëvacueerd terwijl oekraïense artillerie blijft vuren met terreurraketten in de stedelijke gebieden van de regio waarvan de bewoners proberen te ontsnappen, met ten minste hun leven, over de grens naar Rusland, waar ze hartelijk worden verwelkomd als verwante vluchtelingen.

Dit is duidelijk de vervulling van de grootste angst van Rusland sinds Amerikaanse neocons de Maidan-revolutie van 2014 veroorzaakten die de CIA-controle naar de Oekraïense hoofdstad Kiev bracht. Sindsdien hebben de oorlogszuchtige NAVO-landen druk uitgeoefend op Rusland, wiens hoofdstad Moskou slechts 300 mijl ten noordoosten van de Oekraïense grens ligt.

Kwaadaardige mediamanipulatie

Tot nu toe leest elke kop in de corrupte westerse pers op dezelfde manier. De Russen maken zich klaar om Oekraïne binnen te vallen, zeggen ze. De feitelijke situatie ter plaatse is precies het tegenovergestelde, aangezien Oekraïne zijn eigen grondgebied bombardeert en duizenden vluchtelingen over de grens naar Rusland drijft voor de veiligheid.

Zelfs als Rusland zijn troepen wegtrekt van de lastige grens waar ze het volste recht op hebben om te zijn, en vervolgens toekijkt hoe Amerikaanse huurlingen Russische inwoners van de miljoenenstad Donetsk doden, beschuldigt de verwrongen westerse pers de Russen er nog steeds van dat ze proberen een oorlog te beginnen die al is begonnen door Amerikaanse druk op de gekochte en betaalde Oekraïense marionettenregering.

Deze brutale misinformatie is wekenlang doorgegaan in een poging om de aandacht van de wereld af te leiden van het mislukte COVID-plandemic dat tot doel heeft het communisme aan de wereld op te leggen, en de aandacht af te leiden van het manische fiasco in Canada, waar politiepunks patriottische demonstranten blijven opruien en de rechten van burgers roven die protesteren tegen de groteske COVID-beperkingen die zowel de economie van het land als de gezondheid van zijn burgers hebben geruïneerd.

De complexe schertsvertoning die zich nu richt op de door het Westen bezette pseudo-natie Oekraïne, die het meest bekend staat om het omkopen van de drugsverslaafde zoon van de Amerikaanse president om toegang te krijgen tot zijn corrupte vader, lijkt op die typische Amerikaanse boogeyman die werd gebruikt als excuus om een ander doelwit te plunderen, wat al langer de Amerikaanse manier van zakendoen is dan iemand zich kan herinneren en heeft geresulteerd in de vernietiging van een hele reeks derdewereld naties die nog steeds gezond zouden zijn als deze barbaarse Israëlisch-Amerikaanse interventies niet waren geweest.

Er zijn twee manieren voor het publiek om weerstand te bieden aan deze nieuwe reeks duidelijk valse public relations-hoaxes, die de oudste politieke formule in de boeken zijn – het vervangen van de ene valse vlagcrisis door een andere om de vervagende aandacht van het publiek af te leiden door een eindeloze opeenvolging van verwarrende valse verhalen.

De eerste is om de mislukte COVID-pandemie grondig te ontkrachten, van begin tot eind een hardvochtig complot van de zeer rijken om de handel van de wereld te vernietigen en de geldhoeveelheid te beheersen waarmee Joodse miljardairs van plan zijn het gedrag van elke persoon op aarde te beheersen. Dit is wat de Canadese burgers probeerden te bestrijden met hun naïeve truckerkaravanen, wat uiteindelijk resulteerde in het onderdrukkende regeringsbesluit om hun grondwettelijke rechten in te trekken en de bankrekeningen van duizenden Trucker Convoy-aanhangers te bevriezen.

Toen het COVID-gambiet begon te mislukken, omdat de meeste mensen die werden vermoord door opzettelijk schadelijke medische procedures, intelligente mensen dwongen om de niet-geteste, experimentele injecties helemaal af te wijzen, leidden de machten die een opstand veroorzaakten in de vorm van onafhankelijkheidsgezinde Canadese truckers, wiens oprechte verlangen naar vrijheid de aandacht afleidde van het criminele gedrag van de artsen en politici van de wereld en naar tirannieke politici die de keuzevrijheid van mensen verstikken op de meest walgelijke manieren, waaronder het dodelijk vertrappen van oude mensen met politiepaarden.

De bronafbeelding bekijken

En toen de truckersstaking averechts werkte op de Canadese regering, en het gedwongen werd om hardhandig geweld te gebruiken om de protesten neer te slaan, was de aandacht van de wereld gericht op deze nieuwe tirannie en weg van de catastrofale implicaties van de nep-mRNA-“vaccins”.

Nu heeft de verzonnen Oekraïne-crisis de aandacht van de wereld weggenomen van zowel de mislukte farmaceutische epidemie die opzettelijk miljoenen over de hele wereld heeft gedood en verminkt, als weg van Fidel Trudeau’s moorddadige reactie op de patriottische uitbarsting van het mislukte Canadese truckerprotest, dat heeft geresulteerd in het verlies van de grondwettelijke rechten van alle Canadezen, inclusief voor velen het verlies van zowel hun levensonderhoud als hun bankrekeningen.

Daarom, net als bij de nepziekte en de gedwongen giftige oplossingen van meerdere prikken die nutteloos zijn gebleken en de economieën van alle landen hebben geruïneerd, hebben de burgerprotesten in Australië, Canada en andere landen geresulteerd in het verlies van individuele rechten en de conversie van voormalige democratieën in totalitaire systemen waarin mensen hun vrijheid hebben verloren.

Zoals de grote COVID-paniek voortkwam uit een planningssessie in 2019 genaamd Operation 201, die een droog oefening was voor de wereldwijde noodsituatie die vervolgens beschreven en werd rondgebazuind door reguliere media die eigendom waren van dezelfde investeerders als de farmaceutische reuzen en medische bedrijven die deze lucratieve misdaden tegen het volk pleegden, zo was de gekunstelde ramp uit Canada en Australië het gevolg van beperkende mandaten afgedwongen door corrupte regeringen die werden gecontroleerd door dezelfde bedrijfskrachten die besloten samenlevingen neer te halen en individuele rechten van voorheen vrije volkeren op te schorten.

Nu, doordat dit bedrog langzaam wordt gezien door een steeds groter percentage van de bevolking als cynische plannen om de bevolkingen in één gigantische totalitaire Joodse communistische superstaat te brengen waarin individuen niet mogen protesteren tegen de dictaten van hun nieuwe bedrijfscommissarissen, huilen de door Joden gecontroleerde Verenigde Staten opnieuw zoals ze deden na het zinken van de Lusitania, Pearl Harbor, de Golf van Tonkin en 9/11 die oorlog is noodzakelijk, en deze keer is het oorlog tegen de rechten van alle mensen in de wereld en hun bekering tot volledig controleerbare marionetten die volledig ondergeschikt zijn aan de nieuwe en nihilistische Nieuwe Wereldorde.

In de tussentijd blijven miljoenen sterven aan de gifvaccins, Canadezen bevriezen en sterven omdat hun regering hen nu verhindert zichzelf te voeden, en angstige Russen ontvluchten hun Oekraïense huizen terwijl de militaire monsters van de Nieuwe Wereldorde hen naderen terwijl ze de verbijsterde Russen de schuld geven als de oorzaak van het probleem.

Als dit klinkt als de schuld van de Taliban voor de vernietiging van het World Trade Center, de beschuldiging dat Irak massavernietigingswapens had die het wilde gebruiken tegen de VS, de beschuldiging dat Muammar Kadhafi gemeen was tegen zijn eigen volk en naar de hel moest worden gebombardeerd , nou, dat is omdat het precies hetzelfde verhaal is dat de VS, geleid door de monsterlijke motivaties van zijn Joodse financiers die Amerikaanse politieke en zakelijke krachten veranderen in geesteszieke monsters die over de hele wereld ravage aanrichten, gebruikt het opnieuw om iedereen te veranderen in ofwel hersenloze slaven die nooit de bevelen van hun krankzinnige leiders in twijfel trekken, of inerte ingrediënten die Bill Gates van plan is in de hamburgers van de toekomst te stoppen die hij zal gebruiken om de hele wereld te vergiftigen, een project dat hij is gestart en dat in volle gang is.

John Kaminski is een schrijver die aan de Golfkust van Florida woont, voortdurend probeert te achterhalen waarom we onszelf vernietigen en een corrupt geloofssysteem aanwijst als de motor van onze ondergang. Uitsluitend afhankelijk van bijdragen van lezers, kunt u zijn werk per post ondersteunen: 6871 Willow Creek Circle #103, North Port FL 34287 USA.

http://johnkaminski.org 

http://johnkaminski.info/ 

Noot DQ; Automatisch vertalen werkt niet 100%. Zal proberen in de loop van vandaag er een leesbaar geheel van te maken. Dit geeft wel direct aan hoe zwaar imbeciel “artificial intelligence” nog is. Ze kunnen helemaal niets goed doen maar maken je wel bang met robots en zo. Er gaat niets boven menselijke creativiteit en dat zal ook de ondergang worden van die duivelse krachten achter al deze nep verhalen.

7 reacties op “Oorlog door media manipulatie.

  1. Teken van de tijd, het zijn de parasieten

    De mens voor Vrijheid in Waarheid werkt samen.

    Fellow worker, Robert Sepher, zet de puntjes op de i van Titanic en het geheim van de FED in beeld en geluid.
    Start in 1910 op Jekyll Island, Georgia één der Verenigde Staten

    Het begon met de bouw van een bootje door Morgan, zelf ging hij niet in het schip…het kerstavond verhaal, het ontstaan van de FED in zeer duistere tijden 24-12-1913

    Die Olympic, het zusterschip…onder een andere vlag,
    de Olympic krijgt ook nog een staartje

    https://youtu.be/fAPYSeOGoD8

    The 3 rich Men opposed to the Central bank ,……….sunk wit’ ‘da ship… SOS uit US is de mare

    De vier Russen van Jan Spreen…
    die zitten op zondag te kaarten!!!

    Anderen laten de hond uit en ik ga de kippen voeren buiten

    💃

  2. Yeah, wake me up when it’s all over….

    Maar ik kan de slaap niet vatten….

    Soms denk ik aan vrede in diep water met een loden duikriem om, aan vrede in je blootje op een hoge berg bij -40°C

    This world makes me puke….

Geef een reactie